De uitgeslotene: "Ik kom om het Kiesrecht. De dienstmaagd: Theodoortje "Ga door man, ik heb heelemaal geen tijd nu!" - Hahn, Albert,
Titel prent: Theodoortje en haar vrijer : de Arbeider: "Ik kom mijn kiesrecht halen"...