Grafische industrie. . Mededeelingenblad van de Bedrijfsgroep grafische industrie enz
(1942) o.d.t.: Mededeelingenblad van de Bedrijfsgroep grafische industrie enz., vanaf (1944): Gemeenschappelijk mededeelingenblad van de Bedrijfsgroep grafische industrie enz.