Jazz in de Melkweg in het kader van oktober jazzmaand - Langeveld, Henk, (1978)
Programma: 1 oktober Solat; 6 oktober Goma Fewtet; 12 oktober OAAO-kwartet; 15 oktober Steve Houben / Mauve Traffic; 22 oktober Steps; 29 oktober Bandstand.