Eerste rij v.l.n.r.: Van der Louw, Peper, Reuvekamp en Kosto. Rij erachter vlnr.: Van Kemenade, Schaefer, Van der Stoel, Duisenberg en Van Dam - Iburg, Lida,
Eerste rij v.l.n.r.: Van der Louw, Peper, Reuvekamp en Kosto. Rij erachter vlnr.: Van Kemenade, Schaefer, Van der Stoel, Duisenberg en Van Dam.