Oostelijke Handelskade. Terrein van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. Afdruk van exemplaar van gemeentearchief Amsterdam - Herwig, R.H.,
Oostelijke Handelskade. Terrein van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. Afdruk van exemplaar van gemeentearchief Amsterdam.