Geroi na antifašistkata borba. 1923-1944. Bibliografski ukazatel. [Săstavitieli: V.B. Atanasov, I. Bajčeva, A. Vălčeva i dr. Pod obšt. red. na P. Canev] (Izd-vo na BKP)
Narodna biblioteka "Kiril i Metodij"