"Kolenvissers" dreggen het IJ af op zoek naar stukken steenkool die in het water gevallen zijn - Meerendonk, Ben van,
"Kolenvissers" dreggen het IJ af op zoek naar stukken steenkool die in het water gevallen zijn.