Kracht en stof, of Grondtrekken der natuurlijke wereldorde en van de daarop steunende zedeleer. Naar de nieuwste Duitsche uitgave bew., onder toezicht van J.G. ten Bokkel, met biogr. en prt van den schrijver ("De Dageraad", 1894)
Materialisme.