Sociological aspects of interisland migration in Indonesia (Universiteit van Amsterdam, 1959)
Sociologisch-Historisch Seminarium voor Zuidoost Azië. Publikatie 3. STENCIL. From: Populatin Studies. Vol. XII (1959), no 3, march.