Surinamers houden een demonstratie in de binnenstad van Amsterdam. Een van de eisen van de demonstranten is: de zelfstandigheid van Suriname
Surinamers houden een demonstratie in de binnenstad van Amsterdam. Een van de eisen van de demonstranten is: de zelfstandigheid van Suriname.