Mededelingen van de Natuurbeschermingscommissie der Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie. . Mededelingen der Natuurbeschermingscommissie van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie
Corporatiegeleding ook: Natuurbeschermingswerkgroep. Vanaf 22(1966):no.1 o.d.t.: N.B. : natuurbescherming. Vanaf 22(1966):no.1 ook o.d.t.: Nota Bene. Voortgez. als: NBWGeschrift (ZDK 47726).