Diverse foto's van de ouders van Sal Santen en andere familieleden. Op getoonde foto de familie Menko ca. 1900. Links vooraan Sientje Menko als meisje, later moeder van Sal Santen. Late afdrukken. Digitale foto: BG CD2/750 (2012)
Diverse foto's van de ouders van Sal Santen en andere familieleden. Op getoonde foto de familie Menko ca. 1900. Links vooraan Sientje Menko als meisje, later moeder van Sal Santen. Late afdrukken. Digitale foto: BG CD2/750.