Huizen waarin woongroepen wonen. Afgebeeld: Woongroep met kinderen. Foto's in opdracht van de Stichting Onderzoek en Advies Groepshuisvesting Nijmegen gemaakt door Nijmeegs Foto Kollecktief (o.a. Caroline Luykx, Els Beaumont)
Huizen waarin woongroepen wonen. Afgebeeld: Woongroep met kinderen. Foto's in opdracht van de Stichting Onderzoek en Advies Groepshuisvesting Nijmegen gemaakt door Nijmeegs Foto Kollecktief (o.a. Caroline Luykx, Els Beaumont).