Hungarian Monitoring, 7 October 1989 . [Magyar rádiófigyelő], 1989. október 7 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Celebrations and demonstrations in the GDR capital - GDR authorities reinforce Berlin Wall at dawn - KGB to take role in distributing bibles - Gherasimov's press conference Domestic Affairs: - Hungarian Socialist Workers' Party (MSZMP) 14th congress; Hungarian Socialist Party (MSZP) formed - Oppositionists at the Congress - International reactions to the Congress - Alliance of Free Democrats (SZDSZ) national petition campaign to postpone presidential elections - Hungarian Democratic Forum (MDF) workers' forum Külpolitika: - Ünnepségek és tüntetések az NDK fővárosában - A NDK hatóságok mára virradóra megerősítették a Berlini falat - A KGB közreműködést vállalt Bibliák szétosztásában - Geraszimov sajtótájékoztatója Belpolitika: - MSZMP XIV. kongresszus; megalakult a Magyar Szocialista Párt - Ellenzékiek a kongresszuson - Külföldi reakciók a kongresszusról - Az SZDSZ országos aláírásgyűjtési kampányt indított a köztársasági elnökválasztás elhalasztásáról - MDF munkásfórum