De strijd der Cataloniërs om hun zelfstandigheid. Voordracht geh. op de sluitingzitting van de Volksuniversiteit "Herman van den Reeck" op 23 Maart 1932 (Vonksteen, 1932)
Volksuniversiteit "Herman van den Reeck", 1932, 2.