De christelijke mijnwerker :
VOORTGEZET ALS: De mijnwerker : orgaan van den Nederlandschen R.K. mijnwerkersbond (ZF 17167). VOORTZETTING VAN: De mijnwerker : orgaan voor het Limburgsch kolenbekken (ZF 17167) .