Op welke wijze kan de melkvoorziening van de groote steden verzekerd worden?
Overdr.: Prae-adviezen van het 72e Nederl. Landhuishoudkundig Congres, te houden op 23, 24, 25 en 26 Augustus 1920 te Arnhem.