Buitengewoon congres op 23-25 december in Tivoli te Utrecht. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Leenheer, Corn.,
Buitengewoon congres op 23-25 december in Tivoli te Utrecht. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.