Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: De sociale fietser : Het Kapitalisme: "Hij heeft de voldoening dat hij zich in het zweet werkt..." - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: De sociale fietser : Het Kapitalisme: "Hij heeft de voldoening dat hij zich in het zweet werkt...".