Gevangenkamp voor de muiters op het eilandje Onrust. Links Maut Boshart. Kopie van origineel bij Afdeling Maritieme Historie van de marinestaf (1933)
Gevangenkamp voor de muiters op het eilandje Onrust. Links Maut Boshart. Kopie van origineel bij Afdeling Maritieme Historie van de marinestaf.