Parerga en paralipomena (toevoegsels en uitlaatsels.) Kleine philosophische geschriften. Vert. en van een inl. en aanteekeningen voorzien door H.W.Ph.E. van den Bergh van Eysinga (Quérido, 1908)
Met reg.