Plaatsing urnen van de gevallen leden van het MLL-Front in het monument op Westerveld. Urn Witteveen wordt geplaatst
Plaatsing urnen van de gevallen leden van het MLL-Front in het monument op Westerveld. Urn Witteveen wordt geplaatst.