Boekaankondiging. H.F. de Graaf: "Karakter en behandeling van veroordeelden wegens landlooperij en bedelarij, met een inleiding over temperament en karakter"
Overdr.: Tijdschrift voor strafrecht 26 (1919) 82-98.