Drees ontvangt van de secretaris-generaal van Algemene Zaken de ets "Het Groene Zoodje" ter gelegenhed van zijn 10-jarig ambstjubileum
Drees ontvangt van de secretaris-generaal van Algemene Zaken de ets "Het Groene Zoodje" ter gelegenhed van zijn 10-jarig ambstjubileum.