Greva generalǎ din România - 1920. [Cu contrib. lui] N. Goldberger, F. Dragne, O. Matichescu ş.a ("13 decembrie 1918", 1970)
Cu il., indexuri, portr. şi tab. Institutul de studii istorice şi social-politice de pe lîngă CC al PCR.