Algemene beschouwingen.Achter microfoon: Kok. Bladerend in paperassen: Wöltgens, daarachter ter Beek, daarachter vlnr: Swildens, Netelenbos, Vos. Rechts achter Kok: van Otterloo - Verhoeff, Bert,
Algemene beschouwingen.Achter microfoon: Kok. Bladerend in paperassen: Wöltgens, daarachter ter Beek, daarachter vlnr: Swildens, Netelenbos, Vos. Rechts achter Kok: van Otterloo.