De paus tot schimmen v. Oranje, Calvijn, Luther: Ik heb natuurlijk geen een van u bedoeld. Gij zijt allen nette degelijke menschen geweest! - Hahn, Albert
Titel prent: Pauselijke oprechtheid : "Gij Luther, Calvijn, prinsen van oranje en andere niet-katholieken...".