Raport către al VIII-lea congres ţinut la Bucureşti în zilele de 1, 2, şi 3 martie 1936. Cuprinde Rapoartele comitetului central desbaterile congresului ([Litera"], 1936)
Uniunea muncitorilor din industria miniera din România.