Tijdens een conferentie te Den Haag van de Regionale Werkgroep Sociaal-Economisch Beleid, Prov. Zuid-Holland van de PvdA - Sonneveldt, Ton,
Tijdens een conferentie te Den Haag van de Regionale Werkgroep Sociaal-Economisch Beleid, Prov. Zuid-Holland van de PvdA.