Mededelingen aan de leden / . Mededelingenblad / Algemene Bond van Onderwijzend Personeel, Afdeling Walcheren
Ook o.d.t.: Mededelingenblad / Algemene Bond van Onderwijzend Personeel, Afdeling Walcheren.