Individueele en collectieve voorziening in arbeidersbehoeften. - Th. van der Waerden, Nogmaals: Huurbijslag aan valiede gezinnen. (Antwoord aan F.M. Wibaut) ("Ontwikkeling", 1927)
Overdr.: "De Socialistische Gids". Jrg. 12, Febr. 1927.