De sociale rechten in een uitgebreid Europa : . De sociale rechten in de vergrote Europese Unie (Syllepse, 2004)
Conferentie, Brussel, 19 en 20 maart 2004. Omslagtitel: De sociale rechten in de vergrote Europese Unie.