De Jonge diamantbewerker. Maandblad van de jeugd groep van de A.N.D.B. [Algemeene Nederlandsche Diamantbewerkers Bond]
Voortzetting van:Mededeelingenblad van de jeugdgroep van de A.N.D.B. (ZDK 17394).