De oplossing van het Saar-probleem. - J.M. de Moor, De volksstemming in het Saargebied
In: De Volkenbond. Maandelijksch tijdschrift voor internationale vraagstukken. Officieel orgaan van de Vereeniging voor Volkenbond en vrede. 10e jrg., 1935, no 4, Januari, p. 105-108, p. 117-121.