Ter herinnering aan de invoering van de 9-urige werkdag op 1 januari 1905. Aangeboden aan de ANDB door arbeiders van Gebr. Boas. Uit: archief ANDB 8011
Ter herinnering aan de invoering van de 9-urige werkdag op 1 januari 1905. Aangeboden aan de ANDB door arbeiders van Gebr. Boas. Uit: archief ANDB 8011.