Kultura Niezależna . miesięcznik Komitetu Kultury Niezależnej, no. 58, 1990 - Komitet Kultury Niezależnej, ed. committee (Wydawnictwo Pomost, 1990)
Creation and circulation: From issue no. 63(1990) published legally