Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Onder de beschuldigingen van Troelstra : "Dr. Kuyper liep niet in den val. Hij bleef kalm en zweeg!" - Hahn, Albert
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Onder de beschuldigingen van Troelstra : "Dr. Kuyper liep niet in den val. Hij bleef kalm en zweeg!".