Rechtvaardigheid en naastenliefde in de organisatie van den arbeid. Herderlijk schrijven van Zijne Eminentie den Kardinaal-Aartsbisschop van Toledo, Primaat van Spanje [V. Guisasola y Menendez] aan zijn beminde geestelijkheid en geloovigen (Futura, 1916)
Ingeb. bij: Sertillanges, Prof., De anti-sociale zonde.