Secretaris van de Nederlandse Christelijke Bond van Arbeiders en Arbeidsters in de Kledingindustrie en Aanverwante vakken
Secretaris van de Nederlandse Christelijke Bond van Arbeiders en Arbeidsters in de Kledingindustrie en Aanverwante vakken.