Banden met Rabotnik uitzendingen van maart tot december 1982. Optredens van o.a. Bibikov, Jos Alderse Baas, Peter Giele en Peter Klashorst. Muziek van diverse punkbands. Zie lijst (1982)
Banden met Rabotnik uitzendingen van maart tot december 1982. Optredens van o.a. Bibikov, Jos Alderse Baas, Peter Giele en Peter Klashorst. Muziek van diverse punkbands. Zie lijst.