Yad Vashem penning postuum toegekend aan Jan Marius Romein en Anne Helena Margaretha Romein-Verschoor op 20 september 2011. . Penning in houten doosje (2011)
Yad Vashem penning postuum toegekend aan Jan Marius Romein en Anne Helena Margaretha Romein-Verschoor op 20 september 2011. Penning in houten doosje.