La moitiè du ciel, la moitiè de la terre, la moitiè du pouvoir. De helft van de hemel, de helft van de aarde, de helft van de macht. - Socialistes Européens Pour Les Femmes D'Europe - Europese Sociaaldemocraten Voor De Vrouwen Van Europa - Crayencour, Muriel de; Fraktion der Sozialdemokratischen Parteien Europas (SPE)
Bemerkungen: stilisierte Darstellung einer Frau