Actie van optilonstaaksters samen met confectiewerksters uit Clinge bij het Sociaal Werkgeversverbond van de confectieindustrie in de van Eeghenstraat. Rechts Koevoet - Haas, Joh. de,
Actie van optilonstaaksters samen met confectiewerksters uit Clinge bij het Sociaal Werkgeversverbond van de confectieindustrie in de van Eeghenstraat. Rechts Koevoet.