Eene merkwaardige redevoering van een Belgisch magistraat
Boekbespreking van: Un Siècle de droit pénal. Discours prononcé par M. Terlinden, Bruxelles 1901. Overdr.: Tijdschrift voor strafrecht 15 (1904) 169-177.