Boottocht familie Den Uyl en familie Wiegel met o.a. Joop den Uyl, Liesbeth den Uyl, Barbara den Uyl, Hans Wiegel, Pien Wiegel
Boottocht familie Den Uyl en familie Wiegel met o.a. Joop den Uyl, Liesbeth den Uyl, Barbara den Uyl, Hans Wiegel, Pien Wiegel.