Demonstratie voor meer werkgelegenheid in het onderwijs, van de Jaap Edenhal naar het Amstelveld - Singels, Han,
Demonstratie voor meer werkgelegenheid in het onderwijs, van de Jaap Edenhal naar het Amstelveld.