De roode voerman - Hahn, Albert
Titel prent: De roode voerman : bij de behandeling der Arbeidswet in de Tweede Kamer. Voorste rij v.l.n.r. ?, Passtoors en Goeman Borgesius. Daarachter v.l.n.r. Drucker, Savornin Lohman, Aalberse, ?, van Vliet, ?, ?. De voerman is Schaper.