Reduta . biuletyn społeczno-kulturalny NSZZ "Solidarność" WSP Rzeszów, no. 3-4, 1981 - "Solidarność", [ed. Stanisław Turek et al.] (NSZZ "Solidarność" przy WSP, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use