Tentoonstelling van de geschiedenis van de Christelijke vakbonden tijdens het feest van het 90-jarig jubileum van de IVB-CNV
Tentoonstelling van de geschiedenis van de Christelijke vakbonden tijdens het feest van het 90-jarig jubileum van de IVB-CNV.