Titel prent: In de apotheek der sociale rechtvaardigheid : apotheker Drucker: Laat ik toch vooral oppassen, geen druppeltje teveel geven - Hahn, Albert,
Titel prent: In de apotheek der sociale rechtvaardigheid : apotheker Drucker: Laat ik toch vooral oppassen, geen druppeltje teveel geven.